Тепић и Алексић за повратак правде и јако село

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА: Носилац листе Уједињени за победу Србије Мариника Тепић поручила је данас у Смедеревској Паланци да о корупцији и криминалу толико говори зато што, како је рекла, сваки новац који је усмерен на "џепове партије и братије" узет од уста пензионерима, студентима, родитељима, пољопривредницима.
Miroslav Aleksić, Narodna stranka  Foto: Tanjug/video
Фото: Мирослав Алексић, Народна странка Фото: Тањуг/видео

Тепић је истакла да се листа чији је носилац залаже за повратак правде, а то, како је навела, подразумева "да сви који су се огрешили о Закон кривично одговарају, да они који су се огрешили о људе буду лустрирани, да се спроведе прави Закон о пореклу имовине".

Трећи на листи "Уједињени за победу Србије" и потпредседник Народне странке Мирослав Алексић у Мраморцу код Смедеревске Паланке је рекао да је Србија јака онолико колико је јак српски сељак.

Према његовим речима последњи је тренутак да држава помогне пољопривредницима, које је, како је рекао „одлазећа власт у последњих 10 година препустила самима себи".

„Домаћинство Милана Гојковића из Мраморца је пример правог српског домаћинства коме држава мора да помогне и у коме два брата обрађују 40 хектара земље, производе млеко и тове јунад", рекао је Алексић у разговору са мештанима овог села.

Додао је да је проблем то што су они препуштени сами себи, плаћају најскупље гориво у Европи и не могу да дођу до вештачког ђубрива неопходног за производњу.

Као проблеме је навео и смањење субвенција пољопривредним произвођачима, неизвесност цена њихових производа у будућности, као и недостатак адекватне противградне заштите.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести