Тепић: ССП неће дозволити крађу на изборима

БЕОГРАД: Потпреседница Странке слободе и правде и носилац листе Уједињена Србија Мариника Тепић поручила је да је њена странка спремна да хиљадама контрола широм Србије одбрани сваки глас на бирачком месту, те додала да грађани не треба да брину када је у питању валидност избора.
marinika tepic yt
Фото: Youtube Printscreen

Тепић је оценила, за лист "Данас" је да је у овом тренутку забрињавајућа ситуација у вези са "крађом избора пре избора" и кампањом коју пре избора води владајућа парија.

Како тврди она се одвија преко пропаганде "режимских медија", игнорисање критичког мишљења у првом реду на јавном сервису РТС-у, те, пропаганде на телевизијама Пинк и Хепи и да велики удео у томе имају и таблоидни медији.

На питање да прокоментрише тврдње Бориса Тадића да се ССП лажно представља као једина опозиција, наводе Срђана Шкора да постављање Поноша за председничког кандидата подсећа на насиље у породици и констатације Бошка Обрадовића да је ССП колона страних амбасада, Тепић је рекла да не прати поменуте канидате.

"Фокусирана сам са сарадницима и коалиционим партнерима Уједињене Србије на наш победнички тим за Град Београд са професором Владетом Јанковићем на челу, на нашег председничког кандидату генерала Здравка Поноша и највише на парламентарне изборе са листом кандидата за народне посланике чији сам носилац, јер ту је живот", казала је Тепић.

Навела је да је у парламенту све, од Рио Тинта до цене струје, горива, безбедности, здравства, образовања, те нагласила да се у парламенту бира Влада, мења систем и доносе све животне одлуке, због чега су парламентарни избори приоритет њене странке.

Тепић је казала да за њену странку успех на изборима значи победа у Београду, други круг председничких избора и парламентарни резултат који први пут може "угрозити режим као никада до сад".

Сматра да је такав циљ могуће остварити на предстојећим избрима у априлу.

Прокоментарисала је и писмо Скупштине слободне Србије и њихову одлуку да напусте коалицију са ССП-ом, као и њихову намеру да донесу такав корак.

"За намеру морате да питате њих, као и за алиби "Ђиласа помени ако хоћеш", рекла је Тепић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести