ТЕРЗИЋ: ПОДНЕО САМ ОСТАВКУ да би се раније одржали избори у Краљеву

КРАЉЕВО: Градоначелник Краљева Предраг Терзић потврдио је за Танјуг да је данас поднео оставку на ту функцију.
s
Фото: Youtube printscreen/ Info 24

"Данас сам поднео оставку на функцију градоначелника Краљева, јер данима и месецима слушамо како опозиција у Краљеву има огромну подршку бирача. Тиме ћемо им омогућити да се локални избори у Краљеву раније одрже и да на њима покажу колико су јаки", рекао је он. Истакао је да је апсолутно уверен да ће на локалним и парламентарним изборима грађани дати подршку Српској напредној странци која је, како каже, градила путеве, мостове и школе, а само у Краљеву за претходних пет година запослила чак 7000 људи.

"Апсолутно сигуран да ће и на парламентарним и на локалним изборима народ још једном дати апсолутну подршку СНС-у и подржати политику председника Србије Александра Вучића", закључио је Терзић.

Вучић је синоћ изјавио гостујући на РТС да ће заједно бити одржани парламентарни, покрајински, београдски и избори у још неким општинама, додајући да су спремни за њих од 17. децембра.

Према наводима појединих медија, оставке су поднели и градоначелници Лесковца Горан Цветановић, Смедерева Јован Беч, Новог Пазара Нихад Бишевац, председник општине Кучево Иван Рајичић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести