Током блокаде на мосту у НС избила туча, вербални сукоби

Током данашње блокаде путева дошло је до неколико инцидената, један од њих се догодио у Новом Саду је дошло до туче две групе грађана, а како јавља извештач Танјга, летеле су и каменице.
3
Фото: Танјуг/ Ненад Михајловић

Медији преносе да је дошло до краћег физичког обрачуна између десетак младића који су изашли из блокираних аутомобила и сукобили се са грађанима на блокади.

Медији преносе и да је током блокаде саобраћајнице код Пупиновог моста у Земуну дошло до туче.

Како наводе, возач аутомобила је покушао да пробије блокаду грађана и тада се сукобио са једним мушкарцем, а окупљени су их раздвојили.

Фото: Дневник/ Радивој Хаџић

У Краљеву су учеснници протеста блокрали раскрсницу улица Јована Дерока и Војводе Степе и Зелене Горе, којом пролазе камиони у транзиту кроз тај град.

Дошло је до вербалног сукоба, када је до учесника протеста дошла група жена, које су држале фотографије Драгана Ђиласа, наводе медији.

После краће расправе и негодовања окупљених, грађани који блокирају саобраћај пропустили су те жене, које су кроз блокаду прошле без инцидената.

Група мушкараца са капуљачама и маскама запаллила је данас на неколико минута бакље на надвожњаку преко аутопута, код Сава центра, јавља извештач Танјуга, а неки од њих бацили су неколико петарди према демонстрантима, који су се налазили испод надвожњака.

Физичких инцидената није било.

Фото: Дневник/ Радивој Хаџић

Према наводима медија, на Новом Београду је нападнут новинар Фонета Давор Лукач.

Грађани, који протестују против Закона о експропријацији и Закона о референдуму и народној иницијативи, блокирали су данас више саобраћајница у Београду и другим градовима Србије, на позив организација "Крени Промени" и више еколошких удружења.

Фото: Дневник/ Радивој Хаџић
Фото: Дневник/ Радивој Хаџић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести