Трифуновић: Обрадовићев твит сраман, СзС ће се распасти и мимо тога

БЕОГРАД: Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је да је "помало сраман" коментар лидера Двери Бошка Обрадовића на рачун Драгољуба Мићуновића и, оцењује да ће се Савез за Србију, и мимо овог случаја, свеједно распасти.
sergej trifunovic, Tanjug
Фото: Tanjug

"Савез за Србију ће се свеједно распасти као непринципијелна, али, у тренутку настајања, нужна коалиција. Он је одрадио своје у моменту када опозиције готово није ни било. Од момента кад су чланице Савеза, појединачно прогласиле бојкот, а не као Савез, јасно је да као такав не постоји", написао је Трифуновић на Твитеру, а реагујући на коментар члана Главног одбора ДС Ивана Крстића.

Наиме, Крстић је на тој друштвеној мрежи навео да би било "логично" да лидер СзС Драган Ђилас, као некадашњи председник ДС и оснивач СзС, затражи избацивање Двери из Савеза након што је њихов лидер упутио оштре коментаре некадашњем председнику ДС-а Мићуновићу.

Трифуновић сматра да су изјаве Обрадовића "помало срамне", јер сви знају о каквој је личности реч када је у питању Драгољуб Мићуновић, поред тога што је реч о човеку који има 87 година.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести