Трифуновић подржао Анасоновић: Нема лошег тајминга за истину

БЕОГРАД: Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић похвалио је данас на Твитеру Јелену Анасоновић, једну од покретача грађанских протеста "1 од 5 милиона", због , како је рекао, њене искрености и храбрости.
sergej
Фото: Танјуг/ Тања Валић

"Е па девојчице... Како сам те својевремено критиковао и интерно и јавно, сада дозволи да те јавно похвалим. За искреност и храброст", написао је Трифуновић на свом Твитер налогу.

Додао је и да сматра да у њеној изјави "нема ничег промишљеног и калкулативног", као и да "не постоји лош тајминг за истину".

"Ово што је Анасоновићка изнела је већином истина, барем у оном сегменту у који сам упућен. А упућен сам. Не бојте се, истина је лековита. А више волим истину од свих вас. Па и себе, ако хоћете. Толико.", навео је Трифуновић.

Анасоновић се пре пар дана огласила тврдњом како су странке опозиције и људи који су их заступали преузели грађанске протесте "1 од 5 милиона", да су вршили притиске на њу и друге организаторе и да је због тога одлучила да се повуче из протеста

Она је тако објаснила како се Савез за Србију Драгана Ðиласа насилно наметнуо као предводник протеста, финансирајући их.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести