Учесници Сабора добровољних ватрогасних друштава у Бановини

НОВИ САД: Председник Покрајинске владе Игор Мировић приредио је вечерас пријем за учеснике Сабора председника, секретара и командира добровољих ватрогасних друштава, који организује Ватрогасни савез Војводине.
v
Фото: vojvodina.gov.rs

Осврнувши се на улогу ватрогасних друштава, која је, како је рекао од изузетног значаја за сваку средину, посебно у кризним ситуацијама и у мањим срединама председник Мировић најавио је подршку у унапређењу рада овог друштва.

„Трудићемо се да заједно са сектором за ванредне ситуације на националном нивоу са свим нашим ресусрима унапредимо ваш положај и рад. Обећавам да ћемо бити солидарнији, и да ћемо на бази препознавања вашег значаја у друштву извршити све обавезе које имамо,“ изјавио је председник Мировић.

„Трудићемо се да оправдамо ваше поверење даљим радом, ми имамо срце, знање, и искуство, али то није довољно, нама треба ваша подршка, требају нам нови домови, возила и опрема" изјавила је председница Ватрогасног савеза Војводине Љубица Крњаић.

Ватрогасни савез Војводине доделио је председнику Мировићу плакету у знак захвалности за подршку коју пружа Ватрогасном друштву Војводине.

Р. Д.

Фото: vojvodina.gov.rs

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести