Вацић предао потписе за кандидатуру за председника Србије

БЕОГРАД: Председник Српске деснице Миша Вацић предао је вечерас око 22 сата Републичкој изборној комисији 12.500 потписа за кандидатуру за председника Србије на изборима 3. априла, саопштено је из Српске деснице.
v
Фото: Youtube Printscreen

Вацић је рекао да је једини кандидат који пред грађане излази са чврстом патриотском идеологијом која има за циљ економско и војно оснаживање земље како би се створили услови за враћање суверенитета над окупираним српским територијама и уједињење са другим српским земљама, наводи се у саопштењу.

Он је рекао да Срби треба да се угледају на Русију која је управо кроз оснаживање економије и војске дошла у ситуацију да обнови своју државност територијама изгубљеним под комунизмом.

Вацић је рекао и да је једини кандидат за председника који не заговара неутралност већ пуну подршку Русији ''поводом текуће специјалне операције у Украјини'', додаје се у саопштењу Српске деснице.

Миша Вацић је, како се наводи у саопштењу, пред РИК стигао у блиндираном џипу руских регистарских таблица, у колони више десетина возила за српским и руским заставама и уз бакљаду.

У колони је још било возила са руским таблицама, неки од њих су имали ознаку ''З'', наводе из Српске деснице.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести