Васиљевић: Вучић је добро, ако буде промена, обавестићемо јавност

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић је добро, а ако се деси било каква промена, обавестићемо јавност, изјавила је данас саветница председника за медије Сузана Васиљевић.
Suzana Vasiljevic/Tanjug
Фото: Tanjug

Она је, на питање Блица о здравственом стању председника, одговорила да је председник Вучић добро, а да ће, уколико се деси било каква промена у здравственом стању, обавестити јавност о томе, као и до сада."Захваљујемо се на бризи", рекла је Васиљевићева.

Председник Србије требало је овог викенда да буде у Вашингтону, али је састанак са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником америчког председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине одложен, због тога што су учешће на њему отказали председник и премијер привремених приштинских институција Хашим Тачи и Авдулах Хоти.

Такође, почетком недеље Вучић је требало да буде један од учесника Процеса Брдо-Бриони, који је требало да се одржи у Брду код Крања у Словенији, али је словеначки председник Борут Пахор отказао скуп због погоршане епидемиолошке ситуације у региону.

Раније данас, потврђено је присуство коронавируса код директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, председнице Скупштине Србије Маје Гојковић и министра одбране Александра Вулина.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести