Вулин и Ђурић позитивни на коронавирус

Министар одбране Србије Александар Вулин и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић позитивни су на коронавирус.
Korona virus u Srbiji foto: Dnevnik.rs
Фото: Корона вирус у Србији фото: Дневник.рс

БЕОГРАД: Министар одбране Србије Александар Вулин позитиван је на коронавирус и налази се у самоизолацији, саопштило је данас Министарство одбране.Како се наводи, Вулин се тастирао након што је је један од државних секретара у Министарству хоспитализован због позитивног теста на ковид-19.

Истиче се да Вулин наставља да редовно обавља дужности министра одбране придржавајући се свих прописаних мера током самоизолације и додаје да нема симптоме и да се осећа добро.

"Министар одбране Александар Вулин поново апелује на све грађане да се придржавају мера које су Републички кризни штаб и Влада Србије донели у циљу спречавања ширења, сузбијања и гашења вирусне инфекције Ковид-19", стоји у саопштењу.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић позитивна је на корона вирус, преносе београдски медији.Како се наводи, Ђурић се јуче тестирао, а резултат теста је позитиван.Према медијским извештајима, он је у самоизолацији, нема симптоме и добро се осећа.

Ђурић се није огласио овим поводом.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести