(ВИДЕО) Вучић приредио вечеру за Милатовића, ВЕСЕЛО УЗ ИВАНОВА КОРИТА

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић угостио је на вечери председника Црне Горе Јакова Милатовића, који борави у званичној посети Србији.
2
Фото: Instagram/ buducnostsrbijeav

"Пожелео сам добродошлицу председнику Црне Горе Јакову Милатовићу, уверен да отварамо ново поглавље у односима између наших земаља и братских народа", написао је Вучић на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав".

Претходно је Милатовић на свечаном пријему у Црногорској кући у Београду, поручио да, након посета Европским институцијама и седишту НАТО у Бриселу, долази у Београд "у намери да да допринос ревитализацији политичких односа две земље".

Милатовић је данас стигао у званичну дводневну посету Србији, а на аеродрому "Никола Тесла " у Београду дочекао га је први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Како је најављено, Милатовић ће се сутра, уз церемонијални дочек испред Палате Србија, састати са председником Србије Александром Вучићем, а након тога и са председником Народне скупштине Владимиром Орлићем.

Предвиђено је да председник Црне Горе у оквиру посете положи венац на Споменик незнаном јунаку на Авали уз војне почасти, као и да положи цвеће испред Основне школе "Владислав Рибникар".

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести