Вучевић: Алармирати јавност због бруталног вређања жена

НОВИ САД: Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке реаговао је на опаске Сергеја Трифуновића на рачун водитељке РТС-а Оливере Јовићевић наводећи да због "бруталног вређања и претњи" овог пута треба алармирати комплетну јавност.
vucevic
Фото: Град Нови Сад

Једнаку критику упутио је и на рачун Владимира Тодорића, кога је назвао "полтроном и потрчком Вука Јеремића".

"Скандалозно је и срамотно да таква ''бића'' уопште постоје на јавној сцени Србије, да се на такав начин опходе према женама које могу да им буду мајке и сестре и да јавно пропагирају на који начин би се ''обрачунали'' са њима када се они буду за нешто питали", навео је Вучевић у саопштењу које је достављено медијима.

На срећу, они се никада ни за шта неће питати, јер ће пристојна Србија опет победити, констатује Вучевић и апелује на то да се таквом насиљу коначно стане на пут и да се не дозволи да се жене највулгарније вређају и омаловажавају само зато што раде свој посао или не подржавају политику Трифуновића, Јеремића, Ђиласа, Обрадовића и њиховог "Савеза за силовање".

Трифуновић је на Твитеру објавио да емисија коју Јовићевић води постоји да не би радила на позив, инсинуирајући на проституцију, као и да ће се покрет на чијем је челу борити за легализацију проституције и рекао да ће "онда многе редакције бити остављене новинарима".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести