Вучевић: Борба државе против криминала биће немилосрдна

НОВИ САД: Нису случајни све бруталнији напади на нашег председника Александра Вучића и чланове његове породице, у медијима тајкуна Ђиласа и Шолака, потпредседик СНС Милош Вучевић.
vucevic
Фото: Tanjug (D. Goll, arhiva)

Чим је најавио да држава креће у немилосрдни обрачун с криминалом, кренула је нова хајка на њега. По већ уиграном сценарију лажи и манипулација почели су да праве покретне мете од чланова његове породице, да их доводе у вези са осуђиваним тајкунима и нарко- дилерима, износе разне бљувотине и лажи. На тајкунским телевизијама креира се опасна атмосфера, попут оне која је претходила убиству премијера Ђинђића. И на све то ћути лажна елита и лажни борци за људска права, медијске слободе и част новинарске професије. Само су још једном потвдили да су лажни, да се иза њихових имена и удружења крију обични тајкунски плаћеници!, поручио је Вучевић и додао:

"А тек што су се ти уплашили! Престрављени су зато сто знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога. Па тај исти медијски магнат који је „ловио секунде РТС –а“, познат је по свом дружењу и везама са осуђеним нарко – дилерима, и зато се плаши удара на мафију. Овакве кампање напада да председника Вучића и његову породицу само су доказ немоћи и примитивизма назови опозиције, тајкуна и ловаца на народне паре." 

Издржао је председник Вучић разне кампање које су вођење против њега, и споља и изнутра. Издржаће и ову фашистичку пропаганду тајкунских медија, али неће дозволити да Србијом хара мафија, и увек ће се борити против оних који су на власти напунили своје џепове, као што су Ђиласове фирме, док је био градоначелник Београда, оствариле приход од 300 милиона евра. Они добро знају да неће успети лажима и претњама да зауставе председника Александра Вучића, и зато су у паници. Борба државе против криминала биће немилосрдна, и нико неће моћи да се игра са државом и народним парама!, наводи се у саопштењу Милоша Вучевића.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести