Вучевић: Брнабић има апсолутну подршку свих напредњака

НОВИ САД: Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду на челу са председником Милошем Вучевићем саопштио је вечерас да напредњаци никада нису били јединственији и да мандатарка Ана Брнабић, има апсолутну подршку целокупног чластва Српске напредне странке, не само у Новом Саду, већ и у целој земљи.
milos vucevic, Dnevnik/Slobodan Šušnjević
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Новосадски напредњаци својим саопштењем одговорили су на саопштење градског одбора Демократске странке у коме ДС оптужује градоначелника Новог Сада да блокира рад Скупштине града, а напредњаци за те оптужбе кажу да то само "показује докле могу да иду границе људске глупости и злобе".

"Подсећамо демократе да је Председништво Српске напредне странке овластило председника Александра Вучића да изабере кандидата за мандатара и да комплетно чланство има пуно поверење у његов избор", каже се у саопштењу новосадског СНС-а.

Новосадски напредњаци истичу да ће и у годинама пред нама показати како се домаћински руководи Новим Садом, како се реализују капиталне инвестиције и истовремено смањује незапосленост. 

"Нови Сад је од доласке наше странке на власт постао велико градилиште, за разлику од времена пре 2012. године када је предстваљао веш машину за прање пара кроз измишљене пројекте владиних, а посебно невладиних организација блиских Демократској странци и њеним функционерима", наводе напредњаци у саопштењу. 

Одборничка група Демократске странке у Скупштини Новог Сада тражила је раније данас од председника новосадског парламента Здравка Јелушића да без одлагања закаже скупштинску седницу за 23. јун како је и било планирано, тврдећи да градоначелник Милош Вучевић блокира њен рад, јер није постао кандидат за премијера.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести