Вучевић: И после 13 година, пуно посла је пред нама

Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС, пободом 13 година од оснивања Српске напредне странке, истакао је да је поносад што је „део ове фамилије“.
2
Фото: instagram/ Miloš Vučević

„У ових 13 година Србији смо представили све оно што нашу странку чини великом - и снове о величини, и жеље за применама, и надања о једној бољој и снажнијој земљи, слободној и богатој.

Додали смо на то свакодневни прегалачки рад, тврдоглаво неодустајање од циљева, непристајање на труле компромисе и жестоке политичке борбе које су све крунисане победама. Најтежи изазови тек долазе, јер најтеже је одбранити освојено - слободу и независност наше отаџбине, економски просперитет и мир и стабилност, које смо изборили за сваког грађанина.

Зато не смемо стати, нема пауза, нема предаха у борби, на челу са председником Александром Вучићем, идемо даље путем успеха и дизања наше вољене Србије на још већи ниво. Пуно посла је још пред нама, прославимо зато данас овај наш дивни јубилеј, а од сутра ћемо опет "засукати рукаве" и са новом снагом наставити. Поносим се што сам део ове фамилије!

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести