Вучевић: Јеремић, Гајић и Новаковић "јунаци" линча на Вучића у Председништву

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић прокоментарисао је долазак функционера Народне странке Вука Јеремића, Борислава Новаковића и Владимира Гајића у Председништво Србије, где су, како је навео Вучевић, хтели да нападнбу председника Александра Вучића.
vucic
Фото: Tanjug/Predsedništvo

"Сви јунаци ником поникоше и у црну земљу погледаше". А "јунаци" ове данашње комедије коју су сами направили упадом у Председништо Србије су Вук Јеремић, Бора Солунац Новаковић и Владимир Гајић. И сада је потпуно јасно какве су то "јуначине", и каква је то банда лажова и криминалаца која се испред камера својих медија буса у прса, а када изађу међу људе плаше се сопствене сенке. Дошли они да изведу маркетиншки маневар и нападну председника Вучића, да га линчују. Али једино што нису очекивали је да ће председник Вучић изаћи пред ту групу "јуначина", сам, без обезбеђења. И да ће их тотално детонирати. Лопуже и криминалци који се само на својим медијима јуначе, прете и лађу о председнику и његовој породици, почели су да запомађу и тресу се од страха када им је тај исти председник изашао на црту - чистим образом на сав глиб којим су они намазани. И нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије, и у каквом ужасу су земљу оставило док је њом харала њихова жута банда. Ваљда ни сами не знају колико су се накрали од народа. А и били су паралисани од страха када им се пред очима појавио председник Србије, комплекс свих њихових комплекса, човек због којег је данас поносно рећи ко си и одакле си. Не само да су лопови и преваранти, и највећа политичка олош, него су још једном показали какве су кукавице. Можда их сузе спасу од данашње бруке. Србија иде без стајања. Браво за нашег председника Александра Вучића“, истакао је Вучевић!

Огласио се и председник скупштинског Одбора за безбедност Игор Бечић.

„Белосветски муљатор Вук Јеремић и његови јуришници Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић још једном су показали какав су олош и пробисвети. У којој још демократској земљи може да се деси да неко дође на врата председника државе да га бије!? Ја сам шокиран самом идејом ове групе коју не знам ни како бих назвао а да не будем непристојан. Свака част председнику Вучићу на прибраности и храбрости коју показује у сваком тренутку па и у оваквим надреалним ситуацијама. А заиста јесте надреално да некоме ко глуми политичара падне на памет да иде да бије председника државе. У овој ситуацији Вучић је још једном разоткрио о каквим кукавицама и лопужама се ради. Ово је била чиста њихова представа и намештаљка, нису очекивали овакву председникову реакцију, нису очекивали да ће им се супротставити. Пробисвети и олош уличарски, не знам шта бих друго рекао за некога ко на овај начин понижава Србију. Срамота ме њихове глупости“, нагласио је Вучевић.

Представници Народне странке су у обраћању медијима испред Председништва навели да су дошли како би питали Вучића да ли је нормално да јавно позива грађане Србије да се туку са њим.

“Дошли смо сви ми које је рекао да ће туче. Боривоје Боровић тренутно није у земљи. Наш четворица смо дошли како би смо рекли председнику да га се не бојимо. Позвао нас и дошли смо да тражимо пријем како бисмо видели шта је хтео да каже”, рекао је пре уласка у Председништво, лидер Народне странке, Вук Јеремић.

Након неколико минута боравка у згради Председништва, представници Народне странке су се поново обратили медијима. Јеремић је рекао да је Вучић сишао у приземље и да је био видно бесан.

“Сишао је председник и сав се тресао. Људима из обезбеђења је било непријатно. Почео је да виче и да се уноси нама у лице и да говори: ‘Хајде ме туци’. Око њега у том тренутку било обезбеђење. Ја сам га позвао да изађе напоље, али он није смео. Псовао је, вређао и претио нам. Мени се уносио лице и говорио ми да сам лопужа. Ја сам га питао да ли сме да то каже на РТС-у и да разговарамо, он је експлицитно рекао да не сме”, истакао је Јеремић.

(Дневник, нова.рс)

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести