Вучевић: Не размишљам о пресељењу у Београд

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да је на седници Председништва странке било речи о свим темама, додајући да је циљ да Србија добије добру, борбену владу, која ће бити партнер с председником Републике.
vucevic maketa spens1 0RH_7378
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Вучевић је за телевизију Прва, на питања да ли ће се преселити у Београд и да ли је био је један од кандидата СНС-а за место премијера, рекао да је разговарано о свим актуелним темама и да „то што је седео у средини не значи ништа“.

"То је тема о којој ћемо даље разговарати. Не може за мене бити мали Нови Сад, то је мој град. Не размишљам ни о никаквом пресељењу. Веома сам срећан што сам председник Новог Сада и потпредседник СНС-а", рекао је Вучевић.

"Данас сам разговарао са Вучићем, али не би било коректно да разговарам о кадровским решењима. Није то игра СНС-а и стварамо тензију, просто желимо да добијемо добру, борбену владу, која ће бити партнер с председником Републике", истакаоп је Вучевић.

На питање ко је други кандидат за премијера, Вучевић је одговорио да би о томе требало питати премијерку Ану Брнабић, која је помињала другог кандидата.

"За мене је логично да је Ана Брнабић кандидат, радила је сасвим добро свој посао", истакао је градонацелник Новог Сада.

Када је реч о формирању нове владе, Вучевић је рекао да је једна од могућности СПС, да је друга СПАС, а да је трећа могућност влада СНС-а са обе те странке.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести