Вучевић: Нове лажи Маринике Тепић

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истиче да су најновије оптужбе Маринике Тепић и њеног отвореног писма председнику Александру Вучићу само „још једна у низу измишљотина и лажи“.
milos vucevic, SNS
Фото: СНС

„Колико сам видео, није било никаквог пуцања на господина Ђокина, него је неком праћком разбијен неки портал од кафића где је седео возач или колега који је довезао председника синдиката. Нити је то био напад на аутомобил, нити се ту налазио председник синдиката. Наравно да то не значи да не треба испитати ко је разбио портал на кафићу. Треба утврдити шта се десило, али мислим да то нема везе са никаквим атентатор“, вели Вучевић.
Додаје да су представници бивших режимских „тајкунских странака“ успели су да технолошки тако унапреде фабриковање лажи, да не може ни да се понови оно што они измисле.

„ Они дневно узабују на десетине лажи. Сад треба цео дан да се тиме бавимо уместо да се бавимо лажима, усместо оно што је за нас важна вест, а што је потпредседница владе Зорана Михајловић обзнанила да је Бугарска поново успоставила Балкански ток, за нас животно битна ствар. Наратив Маринике Тепић је такав да је то био покушај атетнатата на који држава није реаговала. Отприлике ми живимо у држави где је дозвољено да се дешавају такве ствари. У преводу овде је хаос, и не може свако да ради шта хоће, као што ни Мариника Тепић не може да лаже како хоће. Може да покуша да лаже, али на нама је одговоримо на то и да укажемо шта су чињенице и шта је истина. Истина је само једна! И шта то значи послала председнику писмо, кад то писмо он и не добије него се прво појаве на њиховим тајкунским медијима. За мене је важно да се вратило снадбевање гасом из правца Бугарске јер се наша топлана снадбева управо тим гасом. А госпођа Тепић где су кокошке види марихуану, где је разбијен портал види атентат Али то не може да се спречи, то је део политичког колорита“, каже Вучевић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести