Вучевић о наружавању паролама: То се не ради ако волите град

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада и шеф новосадских напредњака Милош Вучевић реаговао је на лепљење парола на Градску кућу од стране СзС истичући да он мисли исто што и већина нормалног и пристојног света да се то не ради ако волите свој град.
1
Фото: Tanjug

"Знате шта, можете неког да волите и не волите, да имате своје политичке ставове, да протестујете, да узвикујете пароле али немојте да скрнавите Градску кућу. Она је симбол Новог Сада већ 125 година. То није само грађевина већ има снажну симболику. То се не ради ако волите свој град. Најгоре од свега је не само што то раде него се тиме и хвале", подвукао је Вучевић и додао да га највише забрињава све већа агресија код те политичке мањине, преноси "Курир".

Он је додао да Бастаћ туче кума због 10.000 евра, да туку новинарке, лицитирају колико ће новинарка Јавног сервиса да кошта као проститутка, спаљују књиге које се продају хуманитарно.

"Прво кажу нисмо ми спалили а после кажу нећемо ми њих да се одрекнемо. Треба да се запитамо шта су спремни да ураде нашој деци ако овакве ствари раде свом куму.... Шта значи "тек ћете да видите шта ћемо да вам радимо? Шта ће, да нас туку? Где је разлика између ломаче за књиге и оне за људе... Је ли то наш Нови Сад, наша Војводина, је ли то Србија у којој хоћемо да живимо. Мислим да не .... ", закључио је Вучевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести