Вучевић: Одговорна политика СНС има подршку грађана 

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић изјавио је данас да је СНС за девет година постојања показала да је странка која је увек стављала државне, народне и националне интересе пре страначких, доносила најтеже одлуке и преузимала велику одговорност и да је због такве политике добијала подршку грађана.
Miloš Vučević  Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Вучевић је за РТС рекао да је данашње обележавање деветогодишњице странке прилика да се резимира шта је урађено у том периоду и шта су планови за даље наводећи да је међу њима и припрема за београдске изборе.

"Један од планова јесте и припрема за београдске изборе, генерално припрема за изборе. Странка мора увек да буде спемна на изборе на било ком нивоу", истакао је Вучевић.

Он је оценио да се политика странке пре свега персонификује кроз рад председника странке и председника државе Александра Вучића, али и целе страначке организације. "Ми смо спремни да увек проверимо и питања легитимитета странке на било ком нивоу, никад од тога нисмо бежали и то је једна од ствари која је препознатљива код СНС", истакао је Вучевић.

Српска напредна странка данас ће на стадиону Ташмајдан обележити девет година од оснивања.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести