Вучевић примио представнике медија

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић приредио је новогодишњи пријем за представнике медије и издвојио успехе у протеклој и изазове у наредној годину.
milos vucevic
Фото: novisad.rs

Ви сте и очи уши и градске и свеукупне јавности у Србији и захваљујући вама и ми можемо и морамо бити бољи, рекао је Вучевић, захваљујући се присутним представницима медијима на сарадњи.

Природно је да постоји критика. Лично сам задовољан сарадњом са медијима. Волим да будем у контакту са медијима, не у смислу промоције, него да заједно видимо шта се десава и како да ствари поправимо у граду. Без вас нема ефекта за велики број дешавања у граду, додао је Вучевић и истакао да постоји слобода медија.

На питање Танјуга, до оцени протеклу годину, Вучевић је рекао:

Била је успешна, а могла је да буде и успешнија. Велик успех је пуштање у саобраћај новог Жежељевог моста, што је велика инвестиција, а кренули смо у идејно решење за четврти мост преко Дунава. У 2019. очекујем још већи број инвестиција.

Фото: Tanjug (j. Pap)

Градоначелник Новог Сада је као највеће изазове истакао решавање ситуације у предузећима „ЈКП Стан“, „Апотека Нови Сад“ и „Спенс“, као и унапређење комуналним услуга, али и безбедност деце у школама.

Фото: novisad.rs

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести