ВУЧЕВИЋ У ЧАЧКУ Било је речи о КАПИТАЛНИМ ПРОЈЕКТИМА (ФОТО)

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић боравио је данас у Чачку, где је, заједно са градоначелником Чачка Милуном Тодоровићем, посетио ТРЗ „Чачак“ компанију „Слобода“, а у Градској управи одржао састанак са локалним руководством.
1
Фото: Министарство одбране РС

Министар одбране обишао је производне погоне „Слободе“ где су представљени капацитети компаније и њен производни програм. Том приликом, он се уверио у континуиран напредак компаније „Слобода“, као дела домаће одбрамбене индустрије која се развија и снажан је партнер Војсци Србије и поручио да је тенденција Министарства одбране и Војске Србије да настави са опремањем савременим средствима наоружања и војне опреме, која су производ домаће памети.

Током данашњег дана, министар Вучевић састао се са градоначелником Чачка Милуном Тодоровићем, са којим је разговарао о сарадњи локалне самоуправе и Министарства одбране и Војске Србије.

 - На велико задовољство нас који водимо Град Чачак, имамо чиме да се похвалимо у области одбрамбене индустрије. Техничко ремонтни завод „Чачак“ је данас ресорном министру представио капацитете за ремонт и одржавање наоружања и војне опреме, док се у Компанији „Слобода“, министар Вучевић уверио у изузетан потенцијал производних капацитета.

Испред Министарства одбране и Војске Србије, домаћим компанијама обећана је несебична подршка ових државних институција за континуирани развој и напредак, који се од њих и очекује. На састанку у Градској управи, представили смо потпредседнику Владе капиталне пројекте на којима Град Чачак тренутно ради и наставиће у наредним годинама. Као што смо и до сада имали велику подршку Владе РС у реализацији бројних пројекта, и овога пута добили смо уверење да ће се та пракса наставити, захваљујући свим потенцијалима, али и могућностима, које наш град и челни људи имају – рекао је градоначелник Тодоровић, након посете.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести