Вучић: Чека нас много добрих ствари, СРБИЈА ИДЕ НАПРЕД И НЕ ЖЕЛИ ДА СТАНЕ (ВИДЕО)

БЕОГРАД: Настављамо да идемо нашим путем, на којем је сваки корак важан. Србија је постала респектабилан играч на међународној политичкој сцени и добро зна вредност сваког напора који улаже и успеха који постигне, а коначну дипломатску битку добија само онај ко је чврсто одлучио да победи и савлада све препреке на свом путу, ма како велике биле. Победиће Србија
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Председник Србије Александар Вучић је путем званичног Инстаграм налога сумирао урађено у недељи на измаку.

Док сумирам утиске из претходне радне недеље, свакако издвајам састанак сагенералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом, који је са пажњом саслушао аргументацију и сагледао доказе о свакодневним провокацијама и правном и физичком насиљу које Приштина спроводи над српском заједницом на Косову и Метохији, а које сам му детаљно предочио, пише на профилу председника.

Вучић истиче да док настављамо борбу за миран и достојанствен живот нашег народа на КиМ, упоредо радимо на реализацији пројеката који ће снажно допринети равномерном развоју Србије, не само у погледу инфраструктуре, већ и у области институционалног јачања локалних самоуправа.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести