Вучић честитао Драгију: Посвећени стратешком партнерству

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку новоизабраном председнику Владе Италије Марију Драгију уз поруку да је Србија посвећена развоју стратешког партнерства са пријатељском Републиком Италијом.
aleksandar vucic, Tanjug/Tara Radovanović
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

У честитки се наводи:

„Примите искрене честитке поводом ступања на дужност председника Владе Републике Италије, уз најбоље жеље за добро здравље и много успеха у раду.

Указано поверење да водите Владу Републике Италије велика је част, али је, посебно сада, у време глобалне кризе без преседана у новијој историји, која је све нас ставила пред незапамћене изазове, и велика одговорност. Уверен сам да ћете дужност премијера да обављате са истинском посвећеношћу и несумњивом стручношћу, на добробит Републике Италије и свих њених грађана.

Република Србија је посвећена развоју стратешког партнерства са пријатељском Републиком Италијом.

Уверен сам да ће блискост и солидарност, коју смо показали и током актуелне пандемије, дати подстрек нашим односима и сарадњи у областима од заједничког интереса, доприносећи напретку наших држава и народа“, наводи се у честитки Вучића, саопштила је прес служба председника.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести