Вучић од раног јутра разговара са грађанима

Председник Владе Србије Александар Вучић разговарао је у првих пар сати са 35 грађана, који су сусрет са њим

искористили да изложе своје проблеме и затраже помоћ од премијера за њихово решавање.
Како је Танјугу речено у Влади Србије, за сваког грађанина је одвојено по 10-так минута, што значи да је премијер од јутрос од 05.30 сати, када је почео да прима грађане, па до 08.30 сати разговарао са њих 35.

За разговор са премијером пријавило се, како је саопштено, око 5. 000 грађана, првобитно је било планирано да премијер са њима разговара три сата, али ће их због велике заинтересованости примати до 18 сати.
Грађани су се већ пре 05.00 сати окупили испред Владе Србије, како би дошли на ред, а пошто се многи од њих до сада нису пријавили то су учинили на лицу места, попуњавајући писмени захтев.

Међу њима је доста грађана који су дошли из унутрашњости.
Они који су међу првима били примљени поручили су да су задовољни што су имали прилику да своје проблеме изнесу премијеру, за кога верују да ће им помоћи да се изборе са њима.

 Грађани су се премијеру обраћали због разних проблема у вези легализације, бесправне градње, судских спорова, немогућности за запошљавање, здравствених проблема.
 У разговору са представником пчеларских удружења из Алексинца, како наводи РТС, премијер је обећао оперативну групу која ће проверавати исправност меда на српском тржишту.
 Премијер Вучић грађане прима са својим сарадницима, међу којима је вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић.

(Танјуг)

 

Најаву догађаја прочитајте у тексту: Немањина отвара врата за народне проблеме

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести