Вучић поздравио ешалон Гарде ВС на Паради у Москви

МОСКВА:  Председник Србије Александар Вучић, који присуствује Војној паради у Москви, поздравио је ешалон Гарде Војске Србије који учествује у смотри.
 Vučić pozdravio ešalon Garde VS na Paradi u Moksvi Foto: Tanjug
Фото: Вучић поздравио ешалон Гарде ВС на Паради у Моксви Фото: Танјуг

Председник Србије с поносом је испратио дефиле српских гардиста на Војној паради поводом обележавања 75. годишњице победе на фашизмом у Другом светском рату.

Вучић је са трибина, одакле са председником Русије Владимиром Путином и другим високим званичницима прати параду, ставио руку на срце, чиме је показао колико је поносан што уз руске војнике данас на Црвеном тргу марширају и српски гардисти.

Фото: Дефиле српских гардиста на Војној паради поводом обелезавања 75. Годишњице победе на фашизмом у Другом светском рат Фото: Фото Танјуг/ Председниство Србије

 Вучић положио цвеће на Споменик незнаном јунаку у Москви

Председник Србије Александар Вучић положио је данас, по завршетку дефилеа војске на Црвеном тргу, цвеће на споменик Незнаном јунаку.

Вучић је цвеће положио са председником Русије Владимиром Путином и другим шефовима делегација на споменик у Александровској башти.

Председник Србије присуствује данас Војној паради поводом обележавања 75. годишњице победе над фашизмом у Другом светском рату, у којој ове године учествују војници из 19 земаља, међу којима и гардисти Војске Србије.

 Путин испратио Вучића испред Кремља

Председник Русије Владимир Путин испратио је данас председника Србије Александра Вучића, који је боравио у дводневној посети Москви.

"Хвала на гостопримству, драги пријатељу", поручио је Вучић уз фотографије руковања са Путином, на крају посете Москви, које је објавио на инстаграм профилу "Будућностсрбије".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести