Вучић с Орбаном о корона вирусу, мигрантској кризи...

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду с председником Владе Мађарске Виктором Орбаном, с којим је разговарао о билатералним односима, као и о међусобној подршци, сарадњи и солидарности у борби против корона вируса, али и о мигрантској кризи и процесу евроинтеграција Србије.
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnosrbijeav

Односи две земље и напредак у економској сарадњи оцењени су као изузетни, уз тенденцију даљег интензивног развоја у свим областима, саопштила је прес служба председника.

Председник Вучић захвалио је премијеру Орбану на одличној сарадњи и подршци коју пружа Србији у свим сферама друштвеног живота.

У тешким временима важна је узајамна подршка и солидарност - председник владе Мађарске Виктор Орбан у посети Београду, написао је председник на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav", уз фотографије сусрета.

Поздрав лактовима

Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграм профилу "buducnostsrbijeav" видео клип, у коме се види како се поздравља са мађарским премијером Виктором Орбаном лактовима, а не руковањем.

До скорог виђења драги пријатељу, написао је Вучић.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести