Вучић стигао у седиште СНС, ускоро Председништво

БЕОГРАД: Председник Србије и СНС Александар Вучић стигао је у седиште странке око 16.30, пола сата пре најављеног почетка седнице Пресдседништва, на којој ће бити речи и о ванредним парламентарним изборима.
Aleksandar Vucic dolazi u SNS/Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

На уласку у зграду, а на питање новинара да ли његов данашњи ауторски текст слути да је донео одлуку о изборима, председник се насмејао и прошао без одговора.

У централу СНС око 16.50 стигла је и председница владе Ана Брнабић.

Такође, стигли су и чланови Председништва, министри Синиша Мали, Горан Кнежевић, Зорана Михајловић, Јадранка Јоксимовић, Златибор Лончар, Нела Кубуровић.

Министарка правде је, на новинарско питање да ли је време за изборе, кратко рекла: "Видећемо".

Ту су и потпредседници странке Марија Обрадовић, Марко Ђурић, Милош Вучевић, заменик градоначелника Београда Горан Весић, градоначелник Лесковца Горан Цветановић, бивши градоначелник Ниша Зоран Перишић, председница општине Савски венац Ирена Вујовић, директор Коридора Зоран Бабић, Александар Мартиновић, Владимир Орлић, Александар Јовичић...

Вучић је у суботу, 23. марта, најавио седницу највишег органа странке, рекавши да ће тема бити најакутелнија питања, укључујући изборе. 

Потпредседница СНС Марија Обрадовић јутрос је за Прву телевизију рекла да ће на седници, осим о изборима, бити речи и о Косову и Метохији, економској ситуацији у Србији и инвестицијама, те припремама за предстојећу скупштину странке.

Обрадовиц је рекла да ће на седници бити око 50 људи из целе Србије који ће пренети "какво је расположење грађана", по питању ванредних парламентарних избора, као и чланова СНС којих, како је рекла, има 700.000.

О закључима и одлукама Председништва неко од функционера владајуће странке обавестиће јавност.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести