Вучић: Трудио сам се и борио, на народу да процени резултате

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграм налогу "avucic" видео снимак са најзначајнијим моментима од када је постао председник Србије, уз поруку да се сваки дан борио за Србију, а да је на народу да процени резултате.
vucic youtube
Фото: Youtube Printscreen

"Трудио сам се и борио сваки дан за нашу Србију, а на народу је да процени резултате", написао је председник Вучић уз видео на којем се види тренутак када је у Скупштини положио заклетву, као и отварање фабрика, путева, мостова, болница..., као и састанци са нејвећим светским државницима.

"Некада сам пребрзо реаговао, некада сам реаговао срцем, направио сам безброј грешака, нема сумње, али оно што је суштина то је да сам се борио заиста све ово време, свих ових пет година.

Свих ових пет година сам се борио сваки дан за нашу земљу, радио тешко и напорно, то није тако лак посао као што некима изгледа. Морате да радите и да сваки дан доприносите Србији и да се радујете новим инвестицијама и новим фабрикама, и новој фабрици вакцина коју покрећемо ускоро и свему другом, јер ће нам све то бити потребно у наредном периоду.

И да не питате колико времена је потребно да се спремите за један сусрет са Ангелом Меркел или са Владимиром Путином или са Си Ђинпингом. Сретао сам се са свима њима много више него било ко икада у историји Србије. Трудио сам се и борио, а на народу је да процени на крају резултате", рекао је председник Вучић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести