Вучић у Јужнобанатском округу, у кампањи Будућност Србије

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић сутра, посетом Јужнобанатском округу, наставља кампању "Будућност Србије". 
vucic simpo radnici, tanjug
Фото: TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb

Том приликом, како је најављено, председник Вучић посетиће Панчево, Ковин, Опово, Вршац, Белу цркву и Банатско ново село. 

Кампању "Будућност Србије" Вучић је започео 7. фебруара, обиласком трасе Коридора 10 у Грделичкој клисури, у склопу дводневне посете Пчињском округу 

Најављујучи кампању, он је изјавио да ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате и даље планове, као и да чује њихове примедбе.

Хоћу да разговарам са свим људима шта смо урадили, да покажемо резултате и поднесемо извештај, али и да кажемо шта ћемо да радимо у будућности, рекао је 4. фебруара председник Србије.

"Наш слоган је ''Будућност Србије''. Сматрамо да смо променили изглед земље. Ствари нису идеалне, никада неће ни бити, али смо много тога добро учинили, а можемо и хоћемо још напорније да радимо", рекао је председник.

Прича о будућности се, додао је, односи на нове фабрике, изградњу станова за снаге безбедности, а касније и за део просвете, младе брачне парове...

"Што се економског развоја тиче, мислим да са тим немамо проблема. Проблем је стабилност у региону са оваквим светским околностима. За нас та позиција није нимао лака, нарочито када имамо нерешене односе са Приштином...", рекао је Вучић.

Он очекује да обиђе више од 100 општина, да чује примедбе људи, шта их тишти, као и да им се покаже колико смо школа, вртића, болница отворили или обновили, а у каквом су катрастрофалном стању били.

Председник је промовисао почетак кампање "Будућност Србије" и на новом Инстаграм налогу, а на првој објављеној фотографији види се шта му је било најважније у првом дану кампање у којој промовише инфраструктурне пројекте, економске резултате, путну инфраструктуру, стране инвестиције...

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести