Вучић: Важни договори о повећању безбедности и набавци робе

БЕОГРАД: На седници Савета за националну безбедност, поводом ситуације на истоку Европе и у региону ЗБ, постигнути су важни договори о очувању мира и стабилности у региону, повећању безбедности наше земље и грађана, као и у вези са набавком сировина и важних роба које би, услед светске кризе, могле постати дефицитарне, објавио је председник Александар Вучић.
1
Фото: Инстаграм Будућност Србије

"Важни договори о очувању мира и стабилности у региону, побољшању и повећању степена безбедности за нашу земљу и грађане, анализе и конкретне акције у набавци сировина и важних роба које би, услед светске кризе, могле постати дефицитарн", објавио је Вучић на инстаграм профилу будућност Србије, уз поруку Србија је на сигурном путу! Председник Александар Вучић председавао је Саветом за националну безбедност.

Изјава након седнице није било, а о закључцима биће издато саопштење.

Седници, која је почела у 10 часова, присуствовали су премијерка Ана Брнабић, министар одбране Небојша Стефановић, министар полиције Александар Вулин, министарка правде Маја Поповић и министар финансија Синиша Мали.

У раду седнице учествовали су и начелник Генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић, директор БИА Братислав Гашић, иначе чланови Савета, као и командант САЈ-а Сасоје Вулевић, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић...

Чланови Савета за националну безбедност су председник владе, министри одбране, унутрашњих послова и правде, начелник Генералштаба, директори БИА, ВБА и ВОА.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести