Вулин и Шугајев о наставку сарадње у области безбедности

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се у парку Патриот код Москве, с директором Федералне службе за војно-техничку сарадњу генералом армије Дмитријем Шугајевим са којим је разговарао о наставку сарадње две земље у области безбедности.
v
Фото: MUP

Вулин и Шугајев нагласили су стратешко партнерство између две државе, које гаје традиционалне пријатељске и братске односе који су окренути ка будућности, а посебно су  истакли међусобно поштовање које један према другом гаје председници Републике Србије и Руске Федерације Александар Вучић и Владимир Путин.

Руска Федерација, како је истакао генерал армије Шугајев, нарочито поштује политику самосталности и независности коју води председник Србије Александар Вучић.

Шугајев се захвалио Вулину на досадашњој сарадњи и пројектима чија је реализација у току, а који су започети у време када је он био министар одбране Србије.

Вулин је претходно присуствовао свечаном отварању Седмих међународних Армијских игара које је отворио председник Руске Федерације Владимир Путин.

EUR/RSD 117.5811
Најновије вести