Вулин: Ни после три дана Мариника Тепић се није извинила

БЕОГРАД: Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да се опозициона посланица Мариника Тепић ни после три дана није извинила за лаж да се у Војној установи "Моровић" гаји марихуана.
vulin, tanjug
Фото: Tanjug/MO, arhiva

"Прошла су три дана од како је Мариника Тепић слагала да Војска Србије гаји марихуану. Да су у кокошињцима ВУ ''Моровић'' коке носиље и да има јаја, али нема марихуане, уверили су се новинари бројних редакција. Мариника није прихватила мој позив да обиђе кокошке, а није се ни извинила", навео је Вулин у саопштењу за јавност.

Како преноси Минситарство одбране, он је оценио да за такво њено понашање, за блаћење Војске Србије, није довољно оправдање то што она мрзи председника Србије Александра Вучића или њега.

"Мариника често лаже, још нисмо заборавили да је лагала да Србија купује повлачење признања и тако много помогла Шиптарима, а већ је стигла нова лаж о Војсци Србије. Не знам која је Мариникина лаж гора и подмуклија", додао је министар.

Он је закључио да би тужилаштво морало да пита Маринику Тепић зашто је лагала, али и то ко су ти "поштени људи из МУП-а" на које се позвала када је лагала о Војсци Србије.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести