Вулин о увредама Вучићевој ћерки: Већу гадост нисам прочитао

БЕОГРАД: Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас, поводом увреда на друштвеним мрежама на рачун ћерке председника Србије, да већу гадост никада није прочитао и да сматра да је то за кривично гоњење.
vulin, tanjug
Фото: Tanjug/Ministarstvo odbrane, arhiva

"Већу гадост никада нисам прочитао, одвратно сам се осећао док сам читао. Зашто то људи раде? Раде да створе атмосферу у друштву да је то већина и да је то нормално", рекао је Вулин јутрос за Пинк, према саопштењу прес службе Министарства одбране.

Он је упитао и да ли је неко помислио како се то дете осећа када прочита такву гадост.

"Не смем ни да замислим колико то боли. Помислите да је неко то написао за ваше дете и помислите шта бисте ви урадили таквом човеку. Тај несрећник је само доказ да људско биће може да буде најодвратније биће на планети и нико не може да буде тако одвратан као човек, када није човек", рекао је Вулин.

Он је упитао и како је могуће да увреде написане за ћерку председника Александра Вучића нису кривично дело, додајући да онај ко је то написао за малолетно дете треба и мора да одговара као "врло здрав и прибран".

"Ми смо родитељи. Који родитељ може да прочита онакве гадости, а да не осети бес? Ја се залажем за то да се на свим друштвеним мрежама укине анонимност. Ако нешто хоћеш да кажеш - потпиши то што си рекао, па сутра нека твоја деца, твоја мајка и сестра прочитају то што си написао, а успут треба да одговараш за то што си написао", рекао је Вулин.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести