Вулин: Вучић уз свој народ када је најтеже

КРАЉЕВО: Председник Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је данас у Краљеву да је председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић у тешким временима око себе окупио читаву нацију и да је уз свој народ када је најтеже.
vulin
Фото: Tanjug/Ministarstvo odbrane Srbije, arhiva

"Александар Вучић је у овим тешким временима показао колико успешан може да буде народ када има чврстог вођу, човека који је у стању да око себе окупи читаву нацију и који показује колико је значајно бити вредан, упоран и марљив , који је уз свој народ када му је најтеже", рекао је Вулин обраћајући се члановима своје партије и гостима из Српске напредне странке.

Он је истакао да је ПС партија борбене левице која не мења стране и не напушта своје пријатеље, додајући да ПС никада неће бити са партијама ДОС-а, ни по коју цену.

"Ми нисмо људи који се мењају, који напуштају своје пријатеље и своје идеале. Покрет социјалиста може да буде на власти, може да буде у опозицији, али никада неће бити са партијама ДОС-а". поручи је Вулин.

Он је навео да не може ПС са сарађује са онима који су опљачкали Србију, спровели пљачкашку приватизацију и покушали да је уведу у НАТО.

Са друге стране, како је казао, Вучић је урадио све што је до њега па је сада на грађанима да изађу на изборе и кажу какву Србију желе.

Вулин је додао да ће ПС увек дати свој допринос у борби за самосталну и војно неутралну Србију о којој одлучују само грађани Србије.

Поручио је да ће покрет социјалиста увек дати свој допринос у борби за војно неутралну Србију, социјално праведну Србију и Србију коју у њој одлучују само грађани Србије и нико други.

"Не амбасадори, не странци, не невладине организације, грађани Србије и нико други", нагласио је председник Покрета социјалиста.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести