Здрава Србија свој политички пут почела из Љубиша

ЧАЈЕТИНА: Данас је у Љубишу формиран иницијативни одбор странке Здрава Србија, чиме је реализована идеја коју је раније најавио председник општине Чајетина Милан Стаматовић, а Љубиш је одабран, како је рекао, јер је 99 одсто његових мештана на председничким изборима гласало за Стаматовића.
milan stamatovic, medija centar
Фото: mc.rs

Ово је начин да им захвалим, рекао је лидер новоосноване странке Здрава Србија, чији је циљ, али и идеја - све оно што народ тражи.

Желимо да радимо у општем интересу и да развијамо своју локалну заједницу, поручио је Стаматовић, а из руководства странке наводе да ће седиште остати у Чајетини, на Златибору, "јер је очавање локалних интереса и ресурса од кључног значаја".

"Како сам назив наше странке каже, желимо да излечимо болесно друштво и створимо здраву Србију. Сви знамо да је Косово срце, а да је западна Србија глава и мозак и нећемо дозволити да нам оболи најважнији и највиталнији део државе, тако да ми одавде почињемо да се боримо за промене, да водимо патриотску, националну политику у циљу заштите интераса грађана", навео је Стаматовић.

Здрава Србија биће састављена од тима стручних, моралних и поштених људи, који ће, како поручију из те странке, полако али сигурно мењати Србију.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести