Зеленовић минирао митинг Ђиласу у Шапцу!?

Према писању портала embargo.rs, да у односима Драгана Ђиласа и Небојше Зеленовића од старта не штима, јер „жути лаки милионер“ не може да поднесе и помисао да му неко као Зеленовић преузме лидерство у Заједно за Србију – знају сви!
m
Фото: embargo.rs

Али да та нетрпељивост иде толико далеко да угрожава стубове опозиционог деловањау Србији – мало ко?

Како наводи embargo.rs, „синоћ су у Шапцу сви видели на делу тотални фијаско Ђиласа“, коме је на његово „лажно певање“ дошло тек шездесетак људи!? Али, ни то није био главни проблем! Тек кад су на прве реченице „вође жуте муљаторске камариле“ кренуле салве звиждука, многима из околних башти и са шеталишта било је све јасно!?

Притом је присуство Душана Петровића, наводи embargo.rs, само појачало протесте присутних, што је „итекако утицало на говорника Ђиласа, коме је од муке играла јабучица, као јаје на уљу…“. Одмах је било јасно, да од Ђиласовог митинга нема ништа, па како је неславно почео, брзо се и завршио! „Жути милионер је веома брзо сишао с импровизоване бине, љутито сео у џип и одјурио из Шапца, као да га сви ђаволи овога света јуре!?“, пише embargo.rs. и додаје да је „шабачка чаршија је одмах схватила у чему је штос: док се Ђилас презнојавао пред саком присутних и пред хорским звиждуцима негодовања, дотле се Зеленовић у Београду наслађивао фијаском „колеге“ који га уопште не подноси!?“.

Они упућенији, наводи embargo.rs, тврде да је Зеленовић директно умешао прсте, не само у бојкот митинга, него и у организацију звиждања?! На крају крајева, шта је синоћ тражио Зеленовић у Београду, пита и одмах одговара embargo.rs - Хватао је зјале, као и сваке раније суботе…

А, јуче „Бошкић Љоткић“ није организовао упад ни у једну државну установу, па да му прави “чампрац диван“… Биће да је чаршија у праву. Зеленовићева слатка освета човеку кога иначе не могу да смисле нигде у Србији, па и у Шапцу.

embargo.rs

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести