Зеленовић не верује ни страним посматрачима

Један од највећих губитника  протеклих  избора свакако је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је у граду на Сави претрпео жесток пораз од стране Српске напредне странке.
zelenovic01-tanjug-dragan-kujundzic
Фото: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Како се незванично сазнаје, српски напредњаци добили су огромно поверење Шапчана, па су у Градском одбору Српске напредне странке  Шабац с правом још протекле ноћи прогласили победу и то победу која ће им по броју одборника омогућити да самостално формирају власт, ако тако одлуче. 

У бројевима, незванично, ти резултати изгледају овако:

Александар Вучић - за нашу децу 30.316 гласова, 37 мандата,

Небојша Зеленовић - Шабац је наш  19.087 гласова, 23 мандата,

Јелена Милошевић - Нови тим за Шабац 6470 гласова, 7 мандата,

Руска странка - Слободан Николић 716 гласова, 1 мандат

Др Дејан Павловић - Европска зелена партија 662 гласа, 1 мандат.

За изборе у Шапцу, иначе акредитован је велики број посматрача, који нису имали никакве примедбе на ток изборног процеса, па је тим нејаснија тврдња, сада већ бившег градоначелника Зеленовића, да изборе треба поновити. За то апсолутно нема разлога, осим његовог личног доживљаја  и тешког мирења са евидентним поразом.

Воља народа је неприкосновена. А народ је свој глас и поверење дао Српској напредној странци. И то је истина, ма како то тешко падало Зеленовићу и ма колико се на њега због тога љутили Душан Петровић и Драган Ђилас окривљујући га за потпуни изборни дебакл  у Шапцу. Јер не гласа народ да усрећи Зеленовића, него да одлучи о својој будућности и будућности своје деце.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести