Зеленовић опструише шабачке изборе упркос укидању ванредне ситуације

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава задовољство чињеницом да се епидемиолошка ситуација у граду стабилизовала и да свакодневно бележимо све мањи број новозаражених.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Упркос томе, бивши градоначелник Шапца Небојша Зеленовић наставља одуговлачење понављања избора на 27 бирачких места, непрестано измишљајући разлоге за одлагање и суочење са чињеницом да је изгубио изборе, рекао је на конференцији за новинаре будући градоначелник Шапца и повереник Српске напредне странке за Шабац  др Александар Пајић.

Он је нагласио да је Градски завод за јавно здравље дао препоруку за укидање ванредне ситуације у граду, што омогућава одржавање избора у року од 7 дана од ступања на снагу те одлуке. Међутим, Зеленовић сада тражи мишљење републичког Кризног штаба, само да би одложио понављање избора, оценио је Пајић и позвао надлежне органе да увођењем принудне управе заштите закон и омогуће функционисање локалне самоуправе.

Небојша Зеленовић користи ситуацију да купује време на власти, између осталог и ради уништавања доказа о двадесетогодишњој криминалној владавини у Шапцу. У том покушају није му страно ни фалсификовање изборних резултата у покушају да смањи разлику између своје и листе „Александар Вучић- За нашу децу“. 

Чињеница да је Српска напредна странка освојила више од 11 хиљада гласова од Зеленовића, за њега представља непремостиву препреку, поготово имајући у виду да ће после поновљених избора на 27 бирачких места, та разлика бити још већа у корист српских напредњака, рекао је Пајић. 

Српска напредна странка захтева од Небојше Зеленовића да престане да се бахати и узурпира власт, већ да почне да поштује закон и одлуке Управног суда који је наложио понављање избора на 27 бирачких места, рекао је Пајић истичући да је Шапчанима доста криминалаца на власти што су јасно рекли још 21. јуна, указавши поверење новим људима, бољој будућности, раду, напретку и инвестицијама, које ће омогућити Српска напредна странка.

Повереник Српске напредне странке др Александар Пајић скренуо је пажњу на дезинформације, које пласирају поједини медији, које новцем из градског буџета  издашно дарује Небојша Зеленовић и истакао да ширење лажних вести и примитивизам  нису део демократских стандарда у које се лажно заклињу Зеленовић и његови послушници.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести