Зеленовићева порука Шапчанима избором Марије на “измишљену функцију своје помоћнице за питања младих”

Пре неколико дана, “на миг Зеленовића” у Скупштини града Шапца прошао је избор Шапчанке Марије Ратковић на ново радно место, за које, није сигурно да постоји у Правилнику о систематизацији радних места у градској Управи, пише портал Ембарго.рс
marija
Фото: twitter

Наиме, Марија је изабрана за још једног од гомиле помоћника и саветника које већ има градоначелник Небојша Зеленовић. И то, како је званично саопштено, за питања младих. 

Да ли архитекта са докторском титулом на Факултету уметности заслужује ово место, најбоље ће посведочити једна од њених ранијих фото порука у којој је на најбољи начин показала шта мисли о данашњим младима и нашој стварности… Ако је овај средњи прст усмерен ка свима онима који су са друге стране “животне медаље”, а јесте, онда никако не иде да се та особа бира за помоћника градоначелника за питања младих.

Коме се овом поруком ругају Зеленовић и Марија?, пта се портал Ембарго.рс.

Зеленовић вероватно свим Шапчанима, жели да покаже и докаже да је ОН “бог и батина, али само  још неки дан”… До првих избора. Присутни одборници у скупштинским клупама су сведоци, да ју је Зеленовић у личном обраћању током номинације – толико нахвалио, да тако не би могао да о њој прича и неко најрођенији… Зашто му је она сада потребна, у предвечерје избора на којима сигурно губи, на којима Зеленовића и његовог ментора Душана Петровића чека озбиљан политички бродолом и фијаско – сазнаћемо ускоро.  

А, до тада, Шапчанима остаје да се мало боље позабаве ликом и делом Марије, посебно разлозима, због чега је своју докторску диплому “ заменила незапаженим колумнама у још мање запаженим електронским спиновима”. Мада, је већ свима јасно да постоји озбиљан “сукоб личности”, Марије као жене и Марије као јавне личности, односно “колумнисткиње”…

Фото: twitter

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести