Билд: Ђоковић и Хамилтон су кукавице

БЕРЛИН: У истом дану немачки дневник „Билд“ објавио је два коментара у којима се бави Новаком Ђоковићем - један у ком се критикује образложење суда у Аустралији, а други понашање првог тенисера света.
djokovic yt
Фото: Youtube Printscreen

Док коментатор Марсел Саха сматра да је скандалозно образложење одлуке аустралијског суда о протеривању Ђоковића, његов колега Хелмут Ул Дојковића је назвао кукавицом.

Ул је ставио у исту раван Ђоковића и возача Формуле 1 Луиса Хамилтона наводећи да би обојица врхунских спортиста имали доста тога да кажу, али да ћуте.

Навео је да Ђоковић, који инспирише стотине милиона људи широм света, требало да се огласи после дешавања у Мелбурну, односно у случају Хамилтона у вези последње трке у Абу Дабију.

"Дрхитимо и патимо за њима, радујемо се с њима. Они покрећу наше емоције, постали су део наших живота. Најбољи тенисер и најбољи возач света. Нестали су, а имају толико тога да кажу. Они ћуте", тврди Ул.

Он сматра да би, пошто се осећају неправедно третираним, требало да се огласе.

"Обојица су на неком облаку и верују да лебде изнад свега. Међутим, заборавили су да погледају доле, на своје навијаче. На оне који плаћају њихове рекете, њихову моду, њихове спонзоре. Зар њихови фанови немају право да чују неколико речи објашњења и зашто њихови идоли не стоје на врху подеста и касирају милионе?“, упитао је Ул.

Он је констатовао да је њихо ихо повлачење дипоматија, које он сматра кукавичлуком.

 

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести