ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Играли и репрезентативци

До почетка 57. традиционалног Дневниковог турнира  у малом фудбалу преостало је још двадесетак дана,а  пријаве за турнир примају се од понедељка.
dnevnikov turnir
Фото: Dnevnik.rs

Због пандемије коронавируса  турнир није игран две године, али сада се  очекује да најстарији турнир на петопарцу поново засија у старом сјају.  На нашем турниру увек су играли вели мајстори малог, али и великог фудбала, међу првима на Дневниковом турниру прва места освајали су легенде Тодор Веселиновић, Радивоје Радосав , Ивица Брзић, а касније и Милош Красић.

Да би наш турнир поново заблистао допринос, лепим гестом, дао је и Фудбалски савез Војводине. Наиме, Извршни одбор ФС Војводине одлучио је да за све сениорске екипе из Српске лиге - Војводина и војвођанских фудбалских лига, обезбеди бесплатно учешће, плаћањем котизације за турнир.

Пријаве за учешће  на “Дневниковом” турниру примаће се до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе биће на програму 18. и 19. децембра, четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године. Седам дана касније, на програму су полуфинала и финале.

Котизација за сениоре износи 8.000, а за све остале категорије 6.000 динара. Пријава за учешће може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције “М теам спорт”, или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је добити и путем телефона 062/582-023 (Веселин Вилотијевић), или мејла: дневниковтурнир­гмаил.цом, Инстаграма (Дневников турнир) и Фејсбука (Дневников турнир).

        А. М.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести