ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Испао Паркинг сервис

Традиционални 57. Дневников турнир у малом фудбалу полако улази у завршницу.
2
Фото: Dnevnik.rs

Сениори су се борили за полуфинале, а и у утакмицама код млађих категорија, било је жестоких борби. 

Већ први сусрет на програму у окршају пионира између екипе Фиксит плус и Импулса, донео је добар фудбал. Затим су на терен, исто у категорији пионира, изашле екипе Сабљар и ЖФК Војводина, а млади фудбалери Сабљара су били убедљиви против нешто старијих фудбалера - 4:1.

Затим, после два мирнија меча у генерацији пионира, на ред су дошли и ветерани, а екипа Медисон је рутински славила против ГСП Независности резултатом 2:0 и тиме обезбедила учешће у полуфиналу. Након тога, уследио је још један дуел у категорији ветерана, између Каблекса и Софекса, у ком су играчи Софекса, после егал борбе дошли до победе од 2:1 и такође обезбедили наставак такмичења.

Екипа Паркинг сервиса изгубила је од Младости са 0:2 и  испала из  даљег такмичења.

Прва утакмица у категорији петлића била је између екипа Тријумфа и Каблекса, у којој су изабраници Тријумфа били убедљиви резултатом 5:0 и овом голеадом су итекако ставили до знања осталим екипама да треба да обрате пажњу на њих.

Бодове су поделили Лавови и Ауто за Тополу, одигравши 1:1.

Уследио је још један меч ветерана, између ГСП Независности и Ауто офиса, у ком је било шест погодака, а победу је однела екипа Ауто офиса резултатом 4:2. У дербију дана  између  екипа Скајоптика и Ентеријер Милојевића, славили су рутински Ентеријер Милојевића резултатом 4:0 и тиме наговестили високе домете.

А. М.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести