ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Лане, Красић,  Леринц и Вјештица први повукли потез

Традиционални 57. “Дневников турнир” у малом фудбалу одржаће се од 18. децембра ове, до 16. јануара 2022. године у две сале - на Спенсу и на Сланој бари.
dnevnikov turnir
Фото: Dnevnik.rs

Најстарији дневни лист у Покрајини реализацију једног од најпрестижнијих турнира у држави препустио је Агенцији за организацију спортских манифестација “М тим спорт”, која је показала сву спремност да Дневников турнир засија старим сјајем.

Пријаве за турнир трајаће до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе су на програму 18. и 19. децембра, четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године, а седам дана касније на програму су полуфинала и финале. Занимљиво је то да чим смо објавили да се обнавља Дневникова тековина, почело је велико инетерсовање, а стигла је већ и прва пријава. Реч је о екипи Паркинг сервиса чије ће боје да бране фудбалски асови попут Милана Ланета Јовановића, Милоша Красића, Леа Леринца, Милана Вјештице...

“Дневников турнир” ове године биће организован у пет категорија - сениори, кадети, пионири, петлићи и ветерани. Котизација за сениоре је 8.000 динара, а за све остале категорије 6.000. Котизација може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције “М теам спорт” (Булевар ослобођења 11, други спрат) или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је обавити и путем телефона 062/582-023, мејила: dnevnikovturnir@gmail.com, Инстаграма: дневников турнир и Фејсбука: Дневников турнир.

        Ј. Галић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести