ДНЕВНИКОВ ТУРНИР: Наставак следи у суботу

У прошлу суботу, у малој сали СПЦ „Војводина“, почео је 57. „Дневников“ турнир у малом фудбалу. Виђене су веома занимљиве утакмице, а фаворити су, углавном оправдали реноме.
3
Фото: Pixabay.com

Један од најзанимљивијих сусрета одигран је између екипа Паркинг сервиса и Новосадског фудбала, а победа(1:0), иако минимална и извојевана после велике борбе, припала је Паркинг сервису, за који су наступили, између осталих, бивши репрезентативци Србије Милош Красић и Милан Степанов, као и некадашњи најбољи одбојкашки либеро света Васа Мијић.

Традиционално такмичење у конкуренцији сениора наставља се у суботу, када можемо да најавимо још већа узбуђења и, самим тим, убедљив разлог за заљубљенике у мини-верзију „најважније споредне ствари на свету“ да у великом броју испуне трибине и преусте се уживању.

Четвртфинални двобоји предвиђени су за 8. и 9. јануар 2022. године, а седам дана касније на програму су полуфинала и финале. Што се тиче осталих категорија, утакмице се играју 8, 9, 15. и 16. јануара идуће године. И ту ће се играти по елиминационом систему, као што је то случај и у сениорској конкуренцији.  

А. М.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести