ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Попадић води на листи стрелаца

Нема дилеме да је публика протеклог викенда могла доста тога да види у малој сали Спенса, која је поново засијала у знаку 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу.
dnevnikov turnir
Фото: Dnevnik.rs

Сви су одушевљени оним што је приказано и сви су свесни чињенице да ће у наредној рунди да наступе само најбољи, од којих се, као и до сада, очекује мноштво лепих потеза.

Након што су завршене прве две елиминационе фазе, познати су најбољи стрелци у досадашњем делу такмичења. На врху те листе налази се, играч Софекса, Новак Попадић, постигавши шест погодака. Одмах после њега друго, треће и четврто место деле Синиша Батинић, фудбалер екипе Камен Блешић, Бошко Паповић који наступа за Скајоптик, и Бранимир Ђурић, играч Аутогаланта, који су по пет пута тресли мрежу. Потом, пето и шесто место деле играчи екипе Браће Миловановић и Макс Бета - Стојан Пилиповић и Милан Чичић, који су дали по четири гола.

Као и до сада што резултати нису могли ни да се наслуте, убудуће ће то још теже ићи, с обзиром на то да се на списку за четвртфиналне утакмице налазе веома интересантни сусрети, од којих не можемо да издвојимо најзанимљивији. Осам најбољих екипа на терен ће изаћи 8. и 9. јануара следеће године, а само седам дана касније на програму су полуфинала и финале.

Резултати: КМФ Индианс – Кафана Једно место 3:2, Мотомастер – Виноградар (Л) 2:3, Браћа Миловановић – Мимада лајн 2:0, Монтоп – Кувертена Сокер бет 1:2, Челарево – Камен Блешић 1:3, Скајоптик – Милетић (М) 6:1, Цирих Бач – Фаст фуд Домаћин 4:1, СЦ Буки – Младост (БЈ) 1:2, Градске инфо – Паркинг сервис 0:6, Спортмеyик – Бачка (Ђ) 2:3, Амбасадорбет (Р) – Аутогалант 2:4, ГСП Независнот – Ветерник 1:2, Ентеријер Милојевић – Вулкан (К) 3:2, Софекс – Октагон бет 1:4, Макс Бет – Војводина (БГ) 3:0, Сусек – Ресторан Троглав 0:3.

  А. М.

Парови шеснаестине финала

 

Куветкена Сокер бет - КМФ Индианс

Виноградар (Л) - Браћа Миловановић

Цирих Бач - Аутогалант

Младост (БЈ) - Паркинг сервис

Скајоптик - Октагон бет

Камен Блешић - Ентеријер Милојевић

Бачка (Ђ) - Ресторан Троглав

Ветерник - Макс Бет

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести