ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Васа Мијић наступа за Паркинг сервис

У суботу се, у малој сали СПЦ „Војводина“, наставља 57. Дневников турнир у малом фудбалу. У најави су нове, добре утакмице, мада је и до сада било веома интересантних сусрета. Неки од носилаца имали су проблема на терену, али успели су с тим да изиђу на крај.
e
Фото: Д. Иванић

Један од веома занимљивих учесника на турниру је и наш прослављени одбојкашки ас Васа Мијић, који наступа за Паркинг сервис о ког ћемо, како ствари стоје, ускоро моћи да назовемо и афирмисаним играчем малог фудбала. Мијић, пре свега, каже да је веома задовољан што је део “Дневниковог” турнира и да је срећан што, заједно са својим пријатељима, ужива на терену.

– Фудбал волим да играм, а поготово сам то чинио док сам био млађи - додао је Васа Мијић. -  Међутим, како године пролазе, имамо осећај да сам све бољи. Драго ми је што се “Дневников” турнир поново вратио на стазе старе славе, с обзиром на то да није игран неколико година. И раније сам био учесник овог такмичења, само што сам тада наступао за ветеране.

Наставак првог кола у сениорској категорији уследиће у суботу, па навијачи и такмичари могу већ полако да се припремају за нове дуеле. 

Четвртфиналне утакмице су на програму 8. и 9. јануара 2022. године, а седам дана касније на програму су полуфинала и финале. Што се тиче осталих категорија, утакмице се играју 8, 9, 15. и 16. јануара идуће године. И ту ће се играти по елиминационом систему, као што је то случај и у сениорској конкуренцији.

        А. М.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести