ДТ: Наградни фонд милион динара

На задовољство будућих учесника 57. традиционалног Дневниковог турнира, организатор се потрудио да им обезбеди, поред сјајних услова за надметање, и богат наградни фонд.
ДТ
Фото: Dnevnik.rs

Он ће ове године износити 1.000.000 динара, што ће бити, верујемо, довољно примамљив разлог да се на турнир пријави што више екипа.

– Имајући у виду да нам је циљ масовност, потрудили смо се да организацију подигнемо на што виши ниво, као и да за победнике по категоријама обезбедимо што веће награде. Томе у прилог иде чињеница да смо сарадњом с једном од најозбиљнијих компанија – кладионицом “MerkurXtip”, која ће бити генерални спонзор, решили највећи и најважнији део организације Дневникове светковине. Надамо се да ће се до почетка турнира, поред овог, у наш спонзорски пул прикључити још неки заинтересовани донатори. За сада смо обезбедили наградни фонд од милион динара – рекао је, у име организатора, Веселин Вилотијевић, директор Агенције “М тим спорт”.

Док је, с једне стране, лепим гестом помогао и ФСВ, тако што је одлучио да је за све сениорске екипе из Српске лиге - Војводина и војвођанских фудбалских лига, бесплатно учешће, с друге стране пристиже помоћ у виду повећања укупног наградног фонда. Пример је горе наведена компанија, чиме се, у комбинацији са смањењем котизације, а повећањем укупног фонда награда, добија на додатној атрактивности турнира.

Пријаве за 57. издање Дневникове фудбалске тековине су у току и биће тако све до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе су на програму 18. и 19. децембра, четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године, а седам дана касније на програму су полуфинала и финале.

Турнир ове године организује такмичење у пет узраста – за сениоре, кадете, пионире, петлиће и ветеране. Док сениори за учешће треба да издвоје 8.000 динара, сви остали плаћају две хиљаде мање. Котизација може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције “М тим спорт” (Булевар ослобођења 11, други спрат) или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је обавити и путем телефона 062/582-023, инстаграма: дневников турнир, фејсбука: Дневников турнир и мејла: dnevnikovturnir@gmail.com.

А. М.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести