Куветкена Сокер бет избацила носиоца Дневниковог турнира

Фудбалски уметници поново су одушевили публику у малој сали Спенса на традиционалном 57. Дневниковом турниру у малом фудбалу.
ф
Фото: Дневник/В. Фифа

Љубитељи игре на петопарцу били су у прилици да уживају у добрим утакмицама и одличним потезима. Резултати нису могли ни да се унапред наслуте, с обзиром на то да је, поред предвидивих, било доста и неочекиваних.

Фудбалери КМФ Индианса извојевали су победу на мишиће против Кафане Једно место (3:2). У судару Мотомастер екипе и Виноградара, виђена је изједначена игра, а победу су однели фудбалери из Лединаца (3:2).

Најзанимљивија утакмица била је између екипа Монтоп и Куветкена Сокер бет, у којој Монтоп, као један од носилаца турнира, није успео да прође у наредну фазу такмичења. Фудбалери Сокер бета показали су и те како шта умеју и победом од 2:1 су обезбедили пролаз у следећу рунду. Овој победи највише је допринео голман Куветкене, Александар Маровић, који је одбранио чак два пенала и још неколико добрих шанси. Балабановић је био прецизан са беле тачке и тиме је довео Сокер бет екипу у вођство. У другом делу игре, играчи Монтоп екипе су се вратили у двобој након постигнутог поготка Страхиње Илића, а да би све дилеме решио Јакша Кривокапић, који је после лепе акције, исту крунисао голом.


Резултати

Слога (Л) – Браћа Миловановић 3:6

Ветерник – Москва    2:1

Сусек – Фрушкогорски партизан         4:0

Вулкан (К) – Меркур х тип         6:1

КМФ Индианс – Кафана Једно место    3:2

Мотомастер – Виноградар (Л)     2:3

Браћа Миловановић – Мимада лајн     2:0

Монтоп – Кувертена Сокер бет   1:2

Челарево – Камен Блешић 1:3

Скајоптик – Милетић (М)    6:1

Цирих Бач – Фаст фуд Домаћин 4:1

СЦ Буки – Младост (БЈ)      1:2

Градске инфо – Паркинг сервис 0:6

Спортмеџик – Бачка (Ђ)     2:3

Амбасадорбет (Р) – Аутогалант   2:4

ГСП Независнот – Ветерник        1:2

Нови Сад – Вулкан (К)       (синоћ)

Софекс – Октагон бет        (синоћ)

Макс Бет – Војводина (БГ) (синоћ)

Сусек – Ресторан Троглав (синоћ)


Фудбалери Скајоптика су голеадом елиминасили екипу Милетића из Мошорина, постигавши шест погодака, уз то били су веома убедљиви. Такође, носилац турнира, Цирих Бач, оправдао је очекивано, победио је Фаст фуд Домаћин 4:1, док је екипа Паркинг сервис рутински (6:0) обезбедила играње у наредној фази, елиминсавши екипу Градске инфо.

Полако, али сигурно, турнир се захуктава, остају само најбољи. Дефинитивно је Дневников турнир ове године из кола у коло све занимљивији и ове утамице су биле само увод у оно што нас тек очекује. Четвртфиналне утакмице играју се 8. и 9. јануара следеће године, а само седам дана касније на програму су полуфинала и финале. Подсећамо, жребање парова за остале категорије је данас.

А. М.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести