Ф1: Шумахер самостално дише и отвара очи

Немачки лист "Билд" објавио је да легендарни возач Формуле један Михаел Шумахер самостално дише, отвара очи и повремено одаје утисак као да све разуме.

Лист под насловом "Права истина" износи детаље о здравственом стању легендарног седмоструког шампиона света, који се тешко повредио после пада на скијању 29. децембра 2013. године у француском Мерибелу.

Пре неколико дана лист "Бунте" објавио је да је Шумахер проходао, али је та информација експресно демантована.

Хамилтон: Постоје несугласице са Розбергом, али решићемо их
Шампион Формуле 1 и возач Мерцедеса Луис Хамилтон признао је данас да постоје несугласице са тимским колегом Ником Розбергом, али да нема потребе да се због тога раздвоје.

Шеф британског тима Тото Волф изјавио је да ће размотрити да отпусти једног од двојице возача уколико се настави тензија и сукоби између њих.

"Нисам изненађен због тих речи, али мислим да није потребно да се састави нови тим возача. Одрасли смо људи и максимално радимо посао, а не 90 или 80 одсто својих могућности. Било је неких размимоилажења између нас двојице, али не може све да буде савршено. Сигуран сам да можемо то да решимо", рекао је Хамилтон, а преноси Скај Спорт.

Британски возач истакао је да не верује да је Розбергова и његова позиција у тиму угрожена.

"Били смо изузетно успешни претходне две године и мислим да може врло лако да се скрене са правог пута. Увек тежимо перфекцији и да будемо најбољи, а верујем да ћемо побољшати комуникацију", закључио је Хамилтон.
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести